Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Pertama Dengan Wan Sekolah Menengah

Pengalaman_Dengan_Wan1

Nama: Aiman ==== kisah ni bermula masa aku form1. aku ni takdelah elok mana tapi keistimewaan dekat aku ni memang tak dapat nak dikata dari mula aku masuk je form 1 memang aku dah ada ramai kawan. sebb aku masuk sekolah asrama dekat melaka kiranya kawan2 dari sekolah rendah kebanyakkan nya satu sekolah. nak dijdikan cerita … Read more

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am ==== Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu. Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku … Read more

Pertama masuk sekolah menengah

cerita-Gay-pertama-masuk-sekolah-menengah

Kiriman: Ral ==== 3 bulan saya dah masuk form 1, saya memang gay dari sekolah rendah lagi. saya ada seorang cousin yg sama sekolah dengan saya,dia form 3 masa tuu.. dia kenalkan sya semua kawan dia..tapi ada seorang yg saya minat..dia hensem..tinggi..agak kurus sikit lah… nama dia Lan.. tapi sya tak bagitau dia yg sya … Read more

Keseronokan Ketika Di Asrama

Nama: Danial Umur: 22 ==== Kisah-nya bermula ketika aku di asrama sekolah tempat aku belajar (sekolah menegah). Waktu itu aku di tingkatan 5. Duduk di asrama pastinya menyeronokkan kerana duduk secara beramai ramai dan dapat berkawan dengan semua orang. Di asrama aku, ada 4 dorm (satu dorm ada 12 orang). Disebabkan aku paling senior, budak-budak … Read more

Pengalaman Di Ragging Senior Kolej

pengalaman-di-ragging-senior

Kiriman: Akmal Umur: 43 Tahun ==== Ini merupakan kisah dan pengalaman sebenar yang aku alami sendiri. Kejadian ni berlaku pada tahun 1992. Masa tu umur aku baru 18 tahun. Baru masuk universiti untuk belajar Diploma. Adat di universiti aku masa tu, 2 minggu pertama merupakan sesi orientasi. Pelajar baru akan mula daftar 1 minggu sebelum … Read more