Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Main Dengan Sepupu

Main_dengan_sepupu1

Nama: Muhammad Aqib ==== Hi, nama aku Aqib and umur aq 16 tahun.. Aku mula tertarik dengan dunia PLU masa umur 13 tahun..Masa aq main dengan dia umur 14 tahun.. Aq ada seorang sepupu bernama Rayyan.Dia tinggal kat KL.Kisahnya bermula begini,Rayyan tidur kat rumah aq untuk seminggu sebab family aku outstasion. Malam tu kitorang tengok … Read more

Cikgu PJ Kantoi Kat Dalam Stor

cerita-gay-cikgu-PJ-Kantoi-kat-dalam-stor

Nama: Fathi ==== Cerita ni waktu aku darjah 6. Setiap hari isnin, aku sebagai ketua pengawas kene pastikan perhimpunan pagi berjalan lancar. Satu hari ni, ada dua kerusi yang tak disimpan dalam stor kerusi lepas perhimpunan. Aku dipanggil cikgu dan disuruh untuk simpan kerusi itu dalam stor. Dengan penatnya lepas kelas tambahan aku amik kerusi … Read more

Melancap Dengan Kawan Kerja

cerita-gay-melancap-dengan-kawan-kerja

Kiriman: Yusufkacak ==== Nama aku yusuf..umur aku 25 tahun.. Kerjaya aku sebagai seorang Cabin Crew..Di Air Asia..Aku mula berhikmad di Air Asia sejak setahun yang lalu..2017.. Biasalah Cabin Crew.. mestikan cantik.. hendsome.. kemas.. Tapi tak semua yang hendsome tu.. lelaki sejati… pastinya.. suka batang lelaki jugak.. Masa tu jadual pernebangan aku dari JHB ke JKT.. … Read more

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am ==== Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu. Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku … Read more