Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am ==== Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu. Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku … Read more

Pertama masuk sekolah menengah

cerita-Gay-pertama-masuk-sekolah-menengah

Kiriman: Ral ==== 3 bulan saya dah masuk form 1, saya memang gay dari sekolah rendah lagi. saya ada seorang cousin yg sama sekolah dengan saya,dia form 3 masa tuu.. dia kenalkan sya semua kawan dia..tapi ada seorang yg saya minat..dia hensem..tinggi..agak kurus sikit lah… nama dia Lan.. tapi sya tak bagitau dia yg sya … Read more

Kisah Seks Aku Dan Kawan Sekolah

cerita-Gay-kisah-seks-aku-dan-kawan-Sekolah

Waktu aku tingkatan 3 dan begitu gak dengan kawan aku…ok aku letak namanya F.kami kawan since tingkatan 1 cume tak rapat sampai la masuk Tingkatan 3…biasa la hard study kadang² lepas habis sesi persekolahan ada stay kat sekolah buat studu group sebab PMR,kan waktu tuh.So masing² nak dapat result ohsem… Aku dan F ni n … Read more

Kisah Manis Aku dan Ashraff Part 2

kisah aku dan ashraff 2

Sambungan dari Kisah Manis Aku Dan Ashraff Part 1 ==== Kau tak perlu berbohong Kau masih menginginkannya Ku rela kau dengannya Asalkan kau bahagia.. Aku buka mata. Ya itu alarm setiap pagi. Lagu Asal Kau Bahagia oleh Armada Band. Memang aku sengaja guna lagu favourite berbanding bunyi default sebagai alarm untuk wujudkan mood setiap pagi. Hari ini Sabtu. Genap seminggu selepas perjumpaan aku dan … Read more

Kisah Manis Aku Dan Ashraff Part 1

kisah manis aku dan ashraff 1

Putus lagi. Ini merupakan relationship ketiga yang musnah walaupun baru dua bulan aku dan dia berhubungan. Aku akui kali ini aku yang putuskan hubungan antara aku dan Farhan kerana aku banyak berpura-pura sepanjang hubungan kami. Awal perkenalan, Farhan seorang yang sweet dan selalu call aku setiap malam. Tapi semakin lama perangainya macam dah berubah. Kerek. Semakin lama aku jadi bosan. Lagipun … Read more

Kisah Cinta Aku Dengan Ayie Part 2

kisah cinta ayie 2

Sambungan Part 1 Mata aku masih berpinar-pinar. Kaki pun masih terketar-ketar, kepenatan. Terjaga pun sebab perut aku rasa lapar. Berdendang-dendang mintak di isi. Dah pukul 5 petang rupanya. Patut lah lapar semacam. Aku dan Ayie tertidur dari (lebih kurang) jam 12 tengahari, lepas kepenatan berasmara dana, melepas rindu. Aku toleh ke Ayie, dia sudah bangun rupanya, sedang menenung ke muka aku, tersenyum manis. … Read more

Kisah Cinta Aku Dengan Ayie Part 1

kisah cinta ayie 2

Hari ni merupakan bulan yang ke-4 sejak kitorang declare sebagai couple secara official. Dan merupakan hari yang pertama kitorang akan jumpa buat pertama kali secara depan-depan. Ye, kitorang belum pernah berjumpa lagi. Hanya sekadar berhubung melalui video dan phone call. Aku merupakan student semester 2 kejuruteraan komputer di UTeM, Melaka. Manakala dia setahun muda dari aku. Baru je habis program matrikulasi. 6 … Read more