Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Alan

Cerita Gay Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit hitam manis, badan sedikit berisi..orang kata sedap- sedap. Perwatakan seperti lelaki biasa..straight. Tapi, aku meminati lelaki…jantan yang macho. Kalau laki orang lagi la aku suka! Oh ya, aku bottom. Setelah puas jogging, aku berlari pulang … Read more

Abang Ipar Dan Spender Putih

cerita-gay-abang-ipar-dan-spender-putih

Nama: Jazim ==== Namaku Jazimin (bukan nama sebenar). Lebih mudah dipanggil Jazim. Cerita ni memang yang real lucu dan agak memalukan ketika aku mula-mula mengenali dunia PLU. Masa tu aku baru berumur 16 tahun, tingkatan 4. Aku disuruh ibu untuk tinggal bersama abang iparku yang baru kehilangan isterinya iaitu satu-satunya kakak yang aku ada. Arwah … Read more

Pengalaman CIUM KAKI Cikgu Tusyen Addmath

cerita-gay-pengalaman-cium-kaki-cikgu-Tuisyen-addmath

Nama: Sohardi Umur: 31 ==== Nama aku Hardy, seorang pemuda kini berusia 31 dan aku akui yang aku seorang bisexual. Tapi lebih cenderung menyukai kaum lelaki. Aku juga pernah mempunyai teman wanita tapi biasanya hubungan dengan gadis itu tidak lama. Aku ada satu tabiat tentang keberahian. Aku lebih mudah stin bila tengok kaki orang lelaki. … Read more

Kisah Aku Dengan Polis Peronda

cerita-gay-kisah-aku-dengan-polis-peronda

Nama: Adiezz ==== Hari mulai gelap…. Aku menyusuri tepi sungai untuk balik ke rumah. Aku hanya menyarungkan seluar pendek putihku dan menyangkutkan baju ku di bahu. terkengkang-kengkan aku melangkah… Terasa konek-konek jantan-jantan tadi seperti masih mengisi lubang juburku… aku melangkah ke tepi jalan besar kerana berjalan di tebing sungai semakin gelap. jalan ni memang lengang … Read more

Pengalaman Seks Dengan Student Kulinari

seks dengan student kulinari

Aku ada kenal dengan sorang budak ni, dia student politeknik. Kitorang kenal dalam apps Hornet. Biasa lah, waktu bosan-bosan hujung minggu. Nama dia Hafiz, muda lagi, baru 20 tahun tak silap. Masih study, dia belajar kulinari. Dia bukan satu-satu orang yang aku kenal dan jumpa melalui Hornet. Dan kitorang jumpa pun just untuk having fun. Cuma aku just nak cerita pengalaman aku dengan dia. … Read more