Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Aku dan Zack irfn

cerita-gay-aku-dan-zack-irfn

Kiriman: Najmi ==== Cerita pengalaman aku sebagai gay ni pendek jer tapi saja nak share. Kejadian kali pertama aku dapat main dan member relakan jer ape aku buat.. Pada awalnya aku tak minat pada lelaki..tapi aku tak tahu kenapa and ape telah masuk dalam otak aku..sampai aku minat kat laki.. Aku ade sorang member..kawan dari … Read more

Si Naif Tewas Juga

Si Naif Tewas Juga

Nama: Amin Umur: 22 Tahun ==== Aku dan Mahdi (bukan nama sebenar) memang agak rapat dari kecil. Tetapi kami terpisah ketika aku mula masuk ke sekolah berasrama dia Johor Bahru. Jadi sejak itu jugalah kami jarang berjumpa. Kalau jumpapun hanyalah semasa cuti panjang macam cuti raya atau cuti sekolah lainnya. Mahdi ni layaknya macam adik … Read more