Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Main Dengan Kawan Sekerja

Cerita-Gay-Pengalaman-Seks-Dengan-Rakan-Sekerja-Gay

Kiriman: Daniel Lai Umur: 21 Tahun ==== Saya Daniel berumur 21 tahun stay Shah Alam.peristiwa ni baru berlaku 17/3/18. Saya seorang pelukis Sebab hobi saya melukis so saya dapatlah banyak tawaran melukis mural atau projek mural dan menjadi side income saya. Saya currently kerja kat Shah Alam sebagai lab assistant aka pembantu makmal. Saya kalau … Read more

Sejarah Cinta Aku Sebagai Gay

[Cerita Gay] Sejarah Cinta Aku Sebagai Gay

Kiriman: Haziq Umur: 18 Tahun ==== Hai. Aku Haziq. Aku lahir pada tahun 2000. Kalau nak diikutkan kisah aku tak banyak pasal hubungan sulit tapi lebih kepada CINTA. Kisah aku bermula pada akhir tahun 2012 (baru habis UPSR) apabila aku dihadiahkan sebuah tablet. Melalui tablet itu aku melayari berbagai-bagai laman sesawang dan terjumpa satu laman … Read more

Gay Melayu Dengan Cina Di Tandas Awam

Cerita-Gay-Melayu-Dengan-Cina-Di-Tandas-Awam

Kiriman: Sham Umur: 23 Tahun ==== Cerita ni merupakan pengalaman sebenar aku masa umur aku 16 tahun. Waktu tu masih sekolah lagi, tingkatan 4. Walaupun dah 7 tahun berlalu, tapi pengalaman ni masih agak jelas dalam ingatan aku. Atau mungkin aku yang taknak lupa kan. Aku  mula sedar yang aku tertarik dan ada perasaan dengan … Read more

Kisah Gang Bang bersama Mat Motor

gang bang mat motor

Nama aku Hafiz. Aku ni boleh di katakan seorang remaja yang mempunyai perwatakan lembut, tapi tak la sampai ke tahap pondan. Aku tak ada kawan golongan lembut kerana aku suka bercampur dengan budak budak lelaki sejati. Walaupun aku lembut tapi aku tak menunjukkan yang aku ni gay.  Aku selalu bercampur dengan geng geng motor. Dalam … Read more