Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Alan

Cerita Gay Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit hitam manis, badan sedikit berisi..orang kata sedap- sedap. Perwatakan seperti lelaki biasa..straight. Tapi, aku meminati lelaki…jantan yang macho. Kalau laki orang lagi la aku suka! Oh ya, aku bottom. Setelah puas jogging, aku berlari pulang … Read more

Bermain Bersama Abang Saudara

cerita-gay-bermain-bersama-abang-saudara

Kiriman: Khairuddin ==== Hai nama aku Khairuddin umur 17 tahun berasal daripada ibu kota iaitu Kuala Lumpur aku ni seorang yg pemalu orangnya. Nak dijadikan cerita pada cuti penggal aku telah balik ke kampung maklumla dah lama tak balik kampung,aku ingat kan aku seorang sahaja yg berada di kampung rupa2nya abang saudara aku yg baru … Read more

Pengalaman Pertama Dengan Wan Sekolah Menengah

Pengalaman_Dengan_Wan1

Nama: Aiman ==== kisah ni bermula masa aku form1. aku ni takdelah elok mana tapi keistimewaan dekat aku ni memang tak dapat nak dikata dari mula aku masuk je form 1 memang aku dah ada ramai kawan. sebb aku masuk sekolah asrama dekat melaka kiranya kawan2 dari sekolah rendah kebanyakkan nya satu sekolah. nak dijdikan cerita … Read more

Abang Ipar Dan Spender Putih

cerita-gay-abang-ipar-dan-spender-putih

Nama: Jazim ==== Namaku Jazimin (bukan nama sebenar). Lebih mudah dipanggil Jazim. Cerita ni memang yang real lucu dan agak memalukan ketika aku mula-mula mengenali dunia PLU. Masa tu aku baru berumur 16 tahun, tingkatan 4. Aku disuruh ibu untuk tinggal bersama abang iparku yang baru kehilangan isterinya iaitu satu-satunya kakak yang aku ada. Arwah … Read more

Main Dengan Sepupu

Main_dengan_sepupu1

Nama: Muhammad Aqib ==== Hi, nama aku Aqib and umur aq 16 tahun.. Aku mula tertarik dengan dunia PLU masa umur 13 tahun..Masa aq main dengan dia umur 14 tahun.. Aq ada seorang sepupu bernama Rayyan.Dia tinggal kat KL.Kisahnya bermula begini,Rayyan tidur kat rumah aq untuk seminggu sebab family aku outstasion. Malam tu kitorang tengok … Read more

Cikgu PJ Kantoi Kat Dalam Stor

cerita-gay-cikgu-PJ-Kantoi-kat-dalam-stor

Nama: Fathi ==== Cerita ni waktu aku darjah 6. Setiap hari isnin, aku sebagai ketua pengawas kene pastikan perhimpunan pagi berjalan lancar. Satu hari ni, ada dua kerusi yang tak disimpan dalam stor kerusi lepas perhimpunan. Aku dipanggil cikgu dan disuruh untuk simpan kerusi itu dalam stor. Dengan penatnya lepas kelas tambahan aku amik kerusi … Read more