Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Bermain Bersama Abang Saudara

cerita-gay-bermain-bersama-abang-saudara

Kiriman: Khairuddin ==== Hai nama aku Khairuddin umur 17 tahun berasal daripada ibu kota iaitu Kuala Lumpur aku ni seorang yg pemalu orangnya. Nak dijadikan cerita pada cuti penggal aku telah balik ke kampung maklumla dah lama tak balik kampung,aku ingat kan aku seorang sahaja yg berada di kampung rupa2nya abang saudara aku yg baru … Read more

Abang Ipar Dan Spender Putih

cerita-gay-abang-ipar-dan-spender-putih

Nama: Jazim ==== Namaku Jazimin (bukan nama sebenar). Lebih mudah dipanggil Jazim. Cerita ni memang yang real lucu dan agak memalukan ketika aku mula-mula mengenali dunia PLU. Masa tu aku baru berumur 16 tahun, tingkatan 4. Aku disuruh ibu untuk tinggal bersama abang iparku yang baru kehilangan isterinya iaitu satu-satunya kakak yang aku ada. Arwah … Read more