Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Pengalaman Pertama Dengan Wan Sekolah Menengah

Pengalaman_Dengan_Wan1

Nama: Aiman ==== kisah ni bermula masa aku form1. aku ni takdelah elok mana tapi keistimewaan dekat aku ni memang tak dapat nak dikata dari mula aku masuk je form 1 memang aku dah ada ramai kawan. sebb aku masuk sekolah asrama dekat melaka kiranya kawan2 dari sekolah rendah kebanyakkan nya satu sekolah. nak dijdikan cerita … Read more

Main Dengan Sepupu

Main_dengan_sepupu1

Nama: Muhammad Aqib ==== Hi, nama aku Aqib and umur aq 16 tahun.. Aku mula tertarik dengan dunia PLU masa umur 13 tahun..Masa aq main dengan dia umur 14 tahun.. Aq ada seorang sepupu bernama Rayyan.Dia tinggal kat KL.Kisahnya bermula begini,Rayyan tidur kat rumah aq untuk seminggu sebab family aku outstasion. Malam tu kitorang tengok … Read more

Cikgu PJ Kantoi Kat Dalam Stor

cerita-gay-cikgu-PJ-Kantoi-kat-dalam-stor

Nama: Fathi ==== Cerita ni waktu aku darjah 6. Setiap hari isnin, aku sebagai ketua pengawas kene pastikan perhimpunan pagi berjalan lancar. Satu hari ni, ada dua kerusi yang tak disimpan dalam stor kerusi lepas perhimpunan. Aku dipanggil cikgu dan disuruh untuk simpan kerusi itu dalam stor. Dengan penatnya lepas kelas tambahan aku amik kerusi … Read more

Main Dengan Cikgu Praktikal

cerita-gay-main-dengan-cikgu-praktikal

Nama: Hyqal ==== Nama aku Hyqal…aku nak cerita kan pengalaman aku wktu first time aku dapat main dengan lelaki setelah 4 tahun menjadi gay…. Cerita ni bermula camni. ketika 2 minggu selepas bermulanya persekolahan, sekolah aku telah dihadiri seorang guru praktikal nama dia Razi…muka memang lh trsangat hensem siap maskular lgi…ramai pelajar wanita trgila gila … Read more

Cerita di Tandas Sekolah Rendah

cerita-gay-cerita-di-tandas-sekolah-rendah

Nama: Fathi ==== Pada suatu hari saya pergi ke sekolah macam biasa pada hari isnin. Mula mula perbarisan dan terus masuk kelas. Pada waktu sains, cikgu tak datang, cikgu ganti pula ada hal. Sementara kebosanan saya mencapai buku untuk dibaca. Tiba tiba rakan sekelas saya Amin, kecil orangnya, warna coklat. Dia mengajak saya ke tandas. … Read more

Kisah Seks Aku Dan Kawan Sekolah

cerita-Gay-kisah-seks-aku-dan-kawan-Sekolah

Waktu aku tingkatan 3 dan begitu gak dengan kawan aku…ok aku letak namanya F.kami kawan since tingkatan 1 cume tak rapat sampai la masuk Tingkatan 3…biasa la hard study kadang² lepas habis sesi persekolahan ada stay kat sekolah buat studu group sebab PMR,kan waktu tuh.So masing² nak dapat result ohsem… Aku dan F ni n … Read more

Aku dan Zack irfn

cerita-gay-aku-dan-zack-irfn

Kiriman: Najmi ==== Cerita pengalaman aku sebagai gay ni pendek jer tapi saja nak share. Kejadian kali pertama aku dapat main dan member relakan jer ape aku buat.. Pada awalnya aku tak minat pada lelaki..tapi aku tak tahu kenapa and ape telah masuk dalam otak aku..sampai aku minat kat laki.. Aku ade sorang member..kawan dari … Read more