Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Main Dengan Sepupu

Main_dengan_sepupu1

Nama: Muhammad Aqib ==== Hi, nama aku Aqib and umur aq 16 tahun.. Aku mula tertarik dengan dunia PLU masa umur 13 tahun..Masa aq main dengan dia umur 14 tahun.. Aq ada seorang sepupu bernama Rayyan.Dia tinggal kat KL.Kisahnya bermula begini,Rayyan tidur kat rumah aq untuk seminggu sebab family aku outstasion. Malam tu kitorang tengok … Read more

Aku Dinoda Juniorku

cerita-gay-aku-dinoda-juniorku

Nama: Am ==== Nama aku Am, bukan nama sebenar. Sebenarnya banyak kali juga aku hantar cerita aku dekat sini. Aku tak pasti cerita ini akan disiarkan atau pun tidak. Tapi aku nak ceritakan pengalaman aku sendiri semasa aku tinggal di asrama dulu. Kisah ni terjadi pada tahun 2011, semasa aku berada di tingkatan 3. Aku … Read more

Kisah Seks Aku Dan Kawan Sekolah

cerita-Gay-kisah-seks-aku-dan-kawan-Sekolah

Waktu aku tingkatan 3 dan begitu gak dengan kawan aku…ok aku letak namanya F.kami kawan since tingkatan 1 cume tak rapat sampai la masuk Tingkatan 3…biasa la hard study kadang² lepas habis sesi persekolahan ada stay kat sekolah buat studu group sebab PMR,kan waktu tuh.So masing² nak dapat result ohsem… Aku dan F ni n … Read more

Aku dan Zack irfn

cerita-gay-aku-dan-zack-irfn

Kiriman: Najmi ==== Cerita pengalaman aku sebagai gay ni pendek jer tapi saja nak share. Kejadian kali pertama aku dapat main dan member relakan jer ape aku buat.. Pada awalnya aku tak minat pada lelaki..tapi aku tak tahu kenapa and ape telah masuk dalam otak aku..sampai aku minat kat laki.. Aku ade sorang member..kawan dari … Read more

Pengalaman Main Dengan Kawan Sekerja

Cerita-Gay-Pengalaman-Seks-Dengan-Rakan-Sekerja-Gay

Kiriman: Daniel Lai Umur: 21 Tahun ==== Saya Daniel berumur 21 tahun stay Shah Alam.peristiwa ni baru berlaku 17/3/18. Saya seorang pelukis Sebab hobi saya melukis so saya dapatlah banyak tawaran melukis mural atau projek mural dan menjadi side income saya. Saya currently kerja kat Shah Alam sebagai lab assistant aka pembantu makmal. Saya kalau … Read more