Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Terlanjur Dengan Anak Sedara

terlanjur dengan anak sedara

Kiriman: Am

Umur: 21 Tahun

====

Ok cerita antara aku dgn anak sedara terjadi secara tak sengaja. Nama ank sedara aku ni Daus. Orgnya kira tinggilah untuk seorg tingkatan 2, kurus, hensem gaklah, not bad. Yg penting bibir sexy. Peristiwa ni terjadi awal tahun ni. Aku tgh cuti sem. Btw Johor kan cuti jumaat sabtu. mak aku ajak aku pergi umah akak aku (mak daus) dekat JB untuk teman dia kat sana. Aku ikut jelah, 5 hari kat sana. Dari hari rabu sampai ahad. Tak ada apa sangat yang aku buat dekat sana. masa hari jumaat, Daus ni anak sulung, dan dia sorang je lelaki, so rapat jugak dia dengan aku. Daus dgn adik² dia xsekolah, awal pg aku dh bangun dah. Mak ayah dia kerja. Dalam pukul 8 mcm tu aku dh bosan xtau nk buat apa. Aku gi lah naik atas, tgok daus tgh tido kat bilik ibu dia. Aku perasan sebelah dia ad buku mastika, aku baring lah sebelah dia, baca buku tu, katil queen size kan luas ah. Tgh dok baca aku tgok daus ni mcm stim. Sbb timbul seluar dia. Aku excited ah nk try pegang. Aku pegang, confirm, budak ni tgh morning wood but still tgh tido. Aku pegang sikit je. Urut sikit. Dia mcm mengeliat nk tersedar. Aku alih tangan. Sambung baca buku. Sah dia tersedar. Dia bangun terus gi bilik dia. Mungkin sambung tido kot. Entah.
Cerita tak habis disitu, aku dah habis baca buku tu aku fikir nak pulang la buku tu kat dia. Masa aku nak masuk bilik dia. Bilik xberkunci pun sbb xleh kunci. Aku tolak. Tgok dia tgh melancap belakang pintu, berusaha gigih nk pakai balik seluar dia. Aku pun bagai sudah mengantuk disorongkan bantal. Aku kata kat dia teruskan. Konek dia besar woi untuk seorg budak 14 tahun, kecik sikit je drpd aku. Aku kata teruskan, dia tak bantah.. Kemudian aku tolak dia kat katil bujang dia aku dudukan dia terus kolom konek dia. Geram weh tgok, dh la besar. Agak lama aku isap. Lepastu aku suruh dia isap aku punya. pada muianya dia menolak. Tp dh terhutang budi kan.  dia hisap jugak. Tp xlama sbb adik dia pggil aku. Terjerit jerit. Kitorg kelam kabut ah nk pakai seluar. Dh lah bilik dia tu tak boleh kunci.
Rupanya mak aku yg suruh panggil sbb nak suruh aku buat nasi goreng. Aku turun ah tolong mak aku kat dapur. Tak lama lepas tu daus turun bawak tuala. Aku syak dia dh pancut ni. Daus tak terus gi mandi tp duk kat sofa depan tv. Dh siap buat nasi goreng aku duk sebelah dia. Aku tanya dah pancut ke. Dia geleng je. Tp lepastu mcm xde ap yang berlaku.
Tak lama selepas peristiwa kat bilik dia tu, Daus balik kampung (umah am lah kan) dgn family dia semua, time tu aku tgh main counter strike kat bilik aku. Bual² tetibe daus nk main gak. Aku bg jelah dia main. Main cs tau, jgn pk lain. Mcm nk dekat maghrib mcm tu. Ibu ayah dia kat dapur tgh tolong mak buat kuih. Adik² kat ruang tamu tgok tv. Aku dgn daus dalam bilik. Daus main game aku duduk belakang dia. Tetiba aku horny, memula aku peluk dia, aku seluk seluar dia pegang batang dia. Dia buat tak tahu je. Aku bangun kunci pintu. Aku sambung duk belakang dia balik. Seluk balik. Makin lama makin stim.
Tgok dia dh nk habis men game. Dia habis aku terus alihkan badan dia. Pastu aku baringkan dia kat tilam. Aku tarik seluar dia. Pergh, kalau tgok batang dia je dah xboleh nk tahan. Btg besar untuk budak sekecil dia mmg buat aku bertambah horny. Aku dari lancapkan dia terus kolom. Turun naik. Bukan main layan muka dia. Lepastu aku isap telur  dia. Dia dh start meraba btg aku. Aku ap lg bukak ah seluar. Aku terus hulur btg kat mulut. Tak ckp byk dia terus hisap btg aku mcm hisap lolipop. Pastu kitorang terus buat position 69. Aku isap btg dia dia isap btg aku. Power jugak budak ni isap. Bukan biasa² untuk seorg straight (sbb sbnrbya dia ad gf) lantak.  Aku isap btg dia sambil ramas bontot dia. Dia pulak main telur aku. Aku paling lemah org main telur aku. Tak lama lepastu dia terpancut dalam mulut aku. Aku telan semua. Then aku bangun aku pancut kat btg dia. Mmg berpeluh time tu. Tp syok dapat sedut mani anak teruna.
tah bila nak buat lagi.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit