Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Tundukkan Str8 Di Tempat Kerja

cerita-gay-tundukkan-straight-di-tempat-kerja-1

Kiriman: Kayrule

====

Hari Raya yg ke 9, awal pagi hari selasa kira2 jam 1 pagi lebih… Macam biasa aku tiap-tiap pagi aka jam siang akan bermain dota2 sbb taip mlm lh aku pki kuota celcom 10g jam 1 am to 7am…area kwsan rumah aku xda streamyx atau unifi so aku langgan lh servis celcom prepaid…dlm ngam2 habis main satu game,aku dikjutkn oleh satu msg whatsapp dri Joe yg lebih setahun aku x jumpa..

Joe ialah fck buddy aku msa aku dgn dia kja offshore area swk dlu2 & skrg Joe ada bisnes sndri di Sabah & labuan(nanti lh aku kalo rajin aku cta mcm mana mula2 dia jadi fck buddy aku)….Joe : ‘hi…d mana tu’ Aku : ‘d rumah’ siapa ni’ (aku x ingat no dia sbb aku fkir dia dh lpa kn aku)…Joe : ‘aku lh Joe’ Aku : ‘owh lma nya x msg’ rindu lh dkt ko’ Joe : ‘jom dtg rumah’ Aku :’ bukan ko d sabah kh?’ Joe : ‘aku d cni sudah’ free kh’ jom lh x d rumah xda org'(maksudnya gf”gf nya kja d hospital kot kalo x silap aku” dia kja mlm msa tu) Aku : ‘free’ ble jgak’ ble bgi map lokasi’…Joe : ‘Ni lokasi nya’ ….Aku : ‘bgi 10-15min smpi aku msg lgi k’……so aku pun bkemas n pelahan2 kluar dri rumah takut parent aku tjga. aku masok dlm blik adik laki aku ambik kunci moto honda ex putih…memang mcm ninja mlm tu sbb kalo kantoi mesti kna byak soal oleh parent aku sbb kluar mlm2…

Dalam hati aku ckp reason mao kluar sbb lapar mao singgah mcd 24hr area perumahan yg ambik msa 5 min je…dlm otw pgi mao jumpa si Joe, perut aku tetiba2 meragam so aku tpaksa singgah kt petronas petrol station pinjam toilet…aku mgalami skit perut so ambik msa 5-10 min dlm jamban sbb aku jnis buang air besa lma2…lagipun aku tpkir maybe nanti jadi bot bla bsma dgn si Joe…aku cuci bersih2 lbg aku hahaha…dlm jam dkat 2 pagi,aku pki jln kecil (jln yg jrg roadblock/polis meronda) utk smpi ke rumah si Joe…

1st aku ikut je map, sah memang slh sbb masok slh kpg lgipun mlm2 mcm ni takut org slh sangka kta jln kt tempat org kn…aku tya si Joe dia bgi map btul2 & dia bgitau dia masih pki viva putih mcm dlu…kra2 dlm 30min prjlnan, bru lh smpi ke rumah joe..rumah joe mcm rumah sewa kcik je..ada 2 blik…aku park moto sblh kta viva si Joe…Joe pun buka pintu so aku lekas2 masok…

Joe pki bju kemeja coklet & sluar jean pendek msa tu…dh lebih stahun aku x jumpa si Joe ni(Joe ni sbna st8 & dh btunang-nanti da msa aku cerita mcm mana tundukkan dia smpi dia jadi bot aku as mention earlier huhuhu)….spa knal tony ja pelakon siam..dlu msa kja sma2, dia kna gelaran tu sbb muka joe seiras2…memang muka str8 & skrg nampak sado ckit serta berambut pjg smpi leher nya…jantan nya …aku masok area ruang tamu tgok dia dh pasang cta blue st8 dlm lappy dia(confirm dia horny)…dlu msa dia d swk dia akan msg aku bla free(horny)kmi pernah main d rumah swa Joe,di dlm kereta, outdoor haha…so kmi pun cerita lh keadaan skrg bla bla bla(masa tu dia tgah cri cta blue dlm playlist)…

Dlm 10min bcerita psal life masing2…tanpa blengah msa aku pun raba trus konek si Joe & dia masih cri video blue yg ingin dmainkan….btg si joe mula2 separa keras…so aku raba2 lgi smpi lh kembang…then aku buka zip jean dia & tgok dia pki boxer kelabu…aku pun buka button tgh boxer Joe lalu mghisap trus btg Joe yg kra2 dlm 5inch x silap aku…

Aku tau joe mmg suka aku hisap sbb stiap kali aku sedut dia akn mgerang ksedpan…mata joe masih lgi tgok video blue d lappy nya…pda msa yg sma btg aku mmg dh stim habis msa aku hsp btg Joe…aku dh geram lalu lucutkan boxer & baju joe…memang joe menikmati sedutan aku(org ckap aku terer hisap haha)…fyi, aku n joe x pernah kiss2 mulut sbb joe mcm x suka …aku x kisah janji dpt pancut haha…lepas hisap btg joe aku beralih ke puting si joe…dia mengerang lgi (dlu dia pernah ckap, ackward bla laki hisap puting laki tapi last2 dia suka).. pada msa yg sma joe dh mncengkam btg aku (btg aku biasa je sma dgn Joe tapi special ckit kalo dh pancut mmg masih tegang lgi hihihi) dlm sluar jean aku n dia trus lucutkan sluar jean & bju aku…trus dia hisap puting aku…memang sangap btul dia mcm gf dia x bgi nafkah pkir aku….

lpas puas Joe hisap puting aku, kmi buat 69 & msg2 rimming itupun x lma…dh .tiba msa nya joe nak bareback fck aku (msa mula2 knal si Joe aku jdi bot n kdg2 aku lepas tu aku jadi top si Joe via versa), so aku pun buat position doggy (lbih 5 thn aku x pernh kna fck sbb aku dh jadi pure top haha)…kmi akn bermain d ruang tmu beralaskn selimut je…aku mmg takut bla aku jadi bot lebih2 x da pki lube lain lh aku jumpa top yg aku taste sgt snggup aku jadi bot haha…

Joe pun bsahkn btg nya & lbg aku pki air liur je, mmg nerves aku, tetiba Joe berhenti dri coba msokkan btg nya ke lbg aku …maybe sbb btg nya dh lembik(maybe dh pancut awal dlu kot)….so dia blikkan badan aku dri posisi doggy tdi…joe mao aku bareback fck dia… basahkn btg aku serta coba msokkan btg aku dlm lbng nya..walopun btg Joe lembih tapi reaksi si Joe msa tu mmg horny gile..perlahan2 dia msokkan btg aku n aku just relax je tggu btg aku btul2 msok dlm lbg Joe…bla aku dh rsa btg aku dh msok spnuhnya ke dlm lbg si Joe, Joe pun menghenjut dri nya, aku mmg kesedpan gla & pda msa yg sma aku lancapkan btg sia joe separa tgg….joe mmg mengerang ksedpn bla kna fck mcm tu…aku lbih2 lgi horny habis tgok mua jantan si Joe ala2 si Tony Ja kna fck haha…

dlm 5 min joe mghnjut bntot nya..aku pun mngnjut btg aku lalu joe bisik kt aku kesakitan & kesedapan hihihi…dlm 10 min posisi yg sma…joe bisik lgi ‘dh pancut kh’ aku ckp blom sbb masih menikmati nya…oleh kerana kcian kn si joe aku pun buat posisi yg ble buatkn aku cepat pancut (aku duduk & si joe pun msih keadaan mgcangkung)…posisi ini lh favy aku sbb paling climax aku rsakan…dlm 5 min aku kmi bdayung, aku bisik si Joe aku mao pancut so si Joe melajukn hayunan bontotnya….aku peluk erat & aku gigit manja kt leher Joe…aku pun pun menujah sedlm dlm menikmati kesedpan abadi haha….croottttt…aku pun pancut dlm lbang si Joe…aarrrrgghhhh sedap siot…Joe pun membaringkn badan nya d lantai & msa tu btg aku masih lgi dlm lbg nya…

dlm 2 min rest, giliran si joe pulak mao fck aku so aku pun tukar posisi…aku kluarkn btg aku & dpt rsakan bau sperm yg kuat msa tu…aku baring atas lantai & joe bersedia nak jadi top aku…akan tetapi btg si joe dh lembik blik dh…aku tya dia lgi’Dh pancut awal kh hri ni’ ‘blom’ sahut Joe…so si joe pun beralih ke lappy nya utk mainkan video blue…kcian ku tgok …sempat jga aku bgurau sblom main minum tongkat ali dlu & rekomen xtra inch dri FB aku…

aku sbna nya bukan jenis yg sedap sorg2…kalo bmain,aku lbih suka pasangan aku pancut msa yg sma so jadi lbih intim pkir ku…aku pun coba hisap btg si joe yg lembik lgi lbh 5 min btg Joe x naik2 jga…aku frust so aku pun try mao tnjuk video aku fck dia dlu dlm hp aku(aku masih smpan video aku fck Joe d hotel lpas balik daily dri laut) tetapi x jumpa maybe aku x simpan dlm hp…video tu msih dlm lappy aku…aku ada 3-4 video main dgn si Joe itupun dlu2 so kualiti kureng lh…aku pun bukak video aku fck budak sado massauer indon(mmg sedap)…joe masih layan video blue str8 di lappy…

dlm melayan video dlm hp aku, btg aku kembli tegang & joe perasan…jadi joe pun lancapkn btg aku & aku perasan pda msa yg sma btg joe dh naik stim blik…dlm hati ku bisik, aku x kisah aku x pancut janji joe dpt pancut turn ni…so tanpa lengah msa lgi,joe pun suruh aku buat posisi doggy & aku faham sbb dia ready nak bareback fck aku…joe pun bshkn btg nya & lbg aku dgn air liur si Joe…dlm memasokkn btg si Joe dlm lbg aku,mmg Joe x dpt sbb btg nya mao jadi lembik blik…aku perasan keadaannya & aku trus meniarap so hrp2 joe dpt msokkn btg nya dlm lbg aku…namun gagal lgi…aku rapatkan kaki aku so btg joe dpt bgesel2 dlm lbg antara bontot & kaki aku…joe pun menikmati nya sbb dh x da cara lain kot…joe pun mgesel dgn laju & aku dpt dgar dia mengerang tanda nak climax…aku rsa dia nak pancut…croott…aarrrggghhhh…joe pancut d luar bontot ku….aku dpt rsa kn byak jga air joe d area bontot ku…kmi pun berehat sbntar…joe pun mnta izin mandi dlu sblom aku pulang…sblom blik aku dgn joe kiss pipi msg2…aku pkir ada chances mao jumpa dia lgi lpas ni hihihihi…dlm jam 4 aku plg dri rumah sewa joe…ada msa aku cerita lgi h k kwn…the end

====

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit