Menu
Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거?

Read More »

Virginku Hilang Tanpa Relaku

Kiriman: Paul

=====

Hello.

Sejujurnya, aku masih lagi keliru dengan relationship yang aku nak.

Either Gay or Straight or maybe Bisexual.

Tapi memang dari kecil, aku suka dan tertarik dengan lelaki. I’m not soft but manly.

Cerita virgin aku hilang ini bermula begini,

As usual lah, aku teringinlah nak memiliki hubung sejenis ni secara serius.

Aku cuba lah cari di aplikasi Wechat. Tapi aku tak nak orang lain tahu tentang seksualiti aku, so aku cuma like sahaja status-status mereka.

Adalah juga beberapa lelaki yang mesej aku secara peribadi tetapi semuanya jauh. Aku lebih suka kalau dekat dan boleh dating.

Then seorang lelaki aku gelar dia Naz (bukan nama sebenar), mesej aku, bertanya nama, umur dan tinggal dekat mana. Aku pun jawab jujur.

Aku pada mulanya kata yang aku ni straight. Dia pun jawab yang dia boleh tackle aku.

Aku pun cabar dia.

Lebih kurang satu minggu aku mengenali Naz, aku pun rasa terpikat dan nak jumpa. Dia setuju nak jumpa.

Aku berdebar-debar untuk menunggu saat berjumpa dengannya.

Dia kata berjumpa di rumahnya. Aku pun setuju.

Pada hari temujanji itu, Aku pergilah ke alamat rumahnya.

First time jumpa , Not bad. Badan okay-okay je.

Dia pun menjemput aku masuk ke rumahnya. Biasalah, baru first time ke rumah orang mestilah kekok. Dia cakap dengan aku pergi ke bilik dia sebab lebih selesa bercakap katanya.

Aku tanya , “tak ada orang ke? Nanti ganggu pula”. “Family balik kampung tapi aku kerja so tak ikut diorang” jawabnya ringkas.

Kami berboraklah lama-lama. Sampailah satu soalan yang ditujukan kepadaku,

“Pernah seks?”

Aku menggelengkan kepala. Aku tak terfikir pula nak buat itu. Tanpa warning , dia menarik baju aku ke arahnya lalu mencium rakus mulut ku.

Aku pun pelik , aku tak juga menghalang tindakannya itu. Dia mula mengusap kepala aku, begitu juga puting aku.

Pada masa yang sama , dia juga masih rakus mencium bibirku. Lalu dia menyuruh aku buka baju. Aku cakap aku tidak sedia untuk benda macam ni, dia paksa aku dengan bantuan dia sendiri, aku tidak mampu melawan kekuatan dia.

Aku lemah semasa bergolak dengannya yang berusaha membuka baju aku. Aku telanjang bulat baring di katilnya. Aku hanya menutup mata aku kerana takut dibelasah olehnya.

Dia tarik rambut aku lalu menghalakan kepala aku ke arah batang nya yang sudah lama menegak. Aku pun kulum batangnya yang agak panjang dan besar. Dia lalu baring dan menolak muka aku ke arah duburnya.

Aku disuruh untuk menjilat duburnya dan bahagian kantung telur testisnya.

Selepas hampir 10 minit , dia pun bangun dan menolak aku meniarap di atas katil.

Dia mengambil minyak bayi dan dituangkannya ke atas zakarnya dan duburku. Aku hanya fikir di dalam hati, “Inilah saat kau hilang teruna”

Dia cuba memasukkan zakarnya ke dalam lubang aku yang sempit.

Ya, memang kalau hati tak nak , memang sakit. Aku tidak mahu tetapi dipaksa. Perit sungguh rasanya. Dicucuk dengan zakar yang besar.

Kata Naz , ” Nanti lama-lama tak sakit . Lepas ni mesti nak lagi”

Bermacam-macam jenis posisi dicuba dia kepadaku.

Semasa klimaks, dia keluarkan zakarnya dan meminta aku mengulum zakarnya dengan cepat. Aku pun kulum dengan laju dan dia pancut sedikit ke dalam mulutku dan selebihnya aku halakan ke badannya .

kami berdua pun baring keletihan. Peritnya dubur aku kerana hati aku tak mahu. Aku pun bangun dan memakai baju aku semula.

Naz, masih lagi terbaring letih. Aku tidak menghiraukannya, dan terus pergi dari rumahnya.

Aku boleh dikatakan trauma dengan kejadian tersebut. Itulah berkemungkinan, First and last aku diliwat.

Aku pun beritahu dia yang aku tidak mahu berjumpa dengannya.

Tetapi, masih juga, beberapa kali bertemu dengannya di pusat beli belah. Aku tak boleh lah hadap. Aku just mengelak darinya. Itulah pengalaman aku.

Aku harap PLU di luar sana jangan hanya gilakan seks , Cinta itu yang sepatutnya jadi priority utama.

Sekian.

Peringatan: Post ini mempunyai kandungan yang mungkin akan di unpublish oleh media sosial, terutamanya Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr

Leave a Replay

Follow Kami

Artikel Terkini

Cerita Gay Alan
Video
ceritaplu

Vid playlist 3

Video Playlist 1/1 videos “‘ data-height=’450’ data-video_index=’1’> 1 Elementor Page Builder For WordPress – Build Stunning Websites Free & Easy

Read More »

vid playlist trial

Video Playlist “‘ data-height=’450′ data-video_index=’1’> 1 [썸남]#2화 – 가슴은 되는거?”‘ data-height=’450′ data-video_index=’2’> 2 [썸남]#3화 – 남자끼리 불붙어도 되는거? Post Views:

Read More »
Cerita Gay Alan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Alan

Kiriman: Idan ==== Pagi sabtu. Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran. Namaku Joe, 28 tahun, kulit

Read More »
cerita-gay-aku-dan-wan
Kiriman Pembaca
ceritaplu

Aku dan Wan

Kiriman: Zayn ==== The first time I had a heavy sex(lost my virginity) was during last year hari raya. Aku tak

Read More »

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit